domingo, 3 de marzo de 2013

ACABES DE SER MAMI?


Acabes de ser mami? Etapa de canvis. El teu cos ha canviat i sents que ja no tens temps per tu.
És un estat pel que han passat totes les dones que han decidit apostar per la meravellosa experiència de portar un fill al món.
No hi ha res que pugui igualar el sentiment de tenir la teva criatureta als braços, mirar-la als ullets, passar temps amb ella... Però per una altra banda de vegades sents que t'has abandonat una mica i que la teva figura ja no està al 100%
Hi ha un munt d'estudis i experiències que demostren que quan un passa a assumir el rol de cuidador és doblement important que es cuidi a si mateix. CUIDAR-SE PER PODER CUIDAR. És un concepte maco: si començo per cuidar-me a mi mateixa cuidaré bé dels altres. Si em sento bé amb mi ho transmetré al meu petit, a la meva parella i a tots els que m'envolten.
Sabem que és una etapa de canvis, sabem que no et resulta fàcil trobar temps per tu i per això a Posa't Guapa et volem ajudar: dedica't dues hores, retrobat, reflexiona sobre els canvis que ha experimentat la teva silueta i aprèn a potenciar-la de nou. Volem que et vegis bé, volem tornar-te la confiança, volem que passis una bona estona i QUE SIGUIS LA MILLOR MAMI I LA MÉS GUAPA DEL MÓN.

Contacta: posatguapamataro@posat.es
627 60 61 09

No hay comentarios:

Publicar un comentario