QUÍ SOM? QUE FEM?

Qui som?

Posa’t guapa és la il·lusió de dues amigues que donen un valor absolut a l’amistat. El nostre somni és crear un espai per dones, una petita illa on desconnectar, on aprendre, on dedicar-se temps... Un espai on compartir experiències, coneixements i diversió amb les teves amigues, amb la teva mare, amb la teva germana... Un espai, perquè no, on fer noves amistats.

POSA’T GUAPA MATARÓ NEIX DE LA CONVICCIÓ QUE NO HI HA MILLOR REGAL PER FER A UNA AMIGA QUE COMPARTIR TEMPS AMB ELLA.Que fem?

Sempre t’anirem oferint formació en ESTILISME I ASSESSORIA D'IMATGE, AUTOMAQUILLATGE DE DIA I NIT,MANICURA, CURES ESPECIALS ... Perquè aprenguis a potenciar el teu encant, a definir el teu estil, a treure’t partit. L’anirem alternant amb altres tipus de formació per potenciar també les teves capacitats CREATIVES, DECORATIVES I CULINÀRIES.

Estem a la teva disposició per organitzar la formació que tu demanis i per adreçar-la al grup de persones que escolleixis. Et proposem que vinguis a celebrar amb nosaltres esdeveniments especials: perquè no celebrar un aniversari o un comiat de soltera fent un taller de maquillatge, d'elaboració de cocktails o d'estilisme amb les teves amigues? Passaràs una estona divertida, brindaràs amb cava i sortiràs guapa i enriquida amb l’experiència. Si ho desitges una fotògrafa professional us immortalitzarà més belles que mai.

Necessites un espai on organitzar el teu baby shower? Parla amb nosaltres i t’ajudarem a fer-ho inoblidable i sempre adequat a les teves possibilitats.

Vine, proposa, gaudeix.
T’estem esperant.

No hay comentarios:

Publicar un comentario