domingo, 17 de marzo de 2013

NOU SERVEI: COACHING


A Posa't Guapa volem transmetre una concepció àmplia de la bellesa que comença pel benestar intern i finalitza amb la imatge que projectes.
Conscients de que per veure'ns guapes hem d'estar realment bé amb nosaltres mateixes creem l'Espai Posa't un espai de consulta amb professionals de diferents àmbits que t'ajudaran a recuperar el benestar i la confiança.
Avui volem compartir amb tu la nostra il·lusió per la incorporació d'un nou servei: EL COACHING.
El coaching és una eina mitjançant la qual es poden analitzar les creences, valors i limitacions de la persona i orientar-la amb els seus propis recursos cap a allò que vol aconseguir.
Es pot beneficiar del coaching tothom que vulgui viure una vida plena, amb sentit i amb ganes d'aconseguir allò que desitja.
Si sents que no estàs contenta, que voldries fer més, que no prens les decisions correctes, que  no mires per tu, que et falten ganes i recursos... No esperis més, no et desanimis més, no t'enfonsis més.
El coaching és útil per aspectes tan importants com:  millorar les relacions interpersonals, superar crisis personals i professionals, millorar la confiança en tu mateixa i superar l'estrès.Si creus que el coaching et pot ajudar no dubtis en adreçar-te a nosaltres, t'informarem sense cap compromís i et posarem en contacte amb la nostra coacher perquè puguis consultar tots els dubtes.

Ara també PROGRAMA EN GRUP DE COACHING amb freqüència quinzenal i a un preu de 20 euros al mes (16 si t'inscrius al setembre).

A Posa't només comptem amb professionals altament qualificat. La nostra coacher és Llicenciada en Pedagogia i Màster en Coaching sistèmic per la UAB.

Contacta: coaching@posat.es
657 32 47 25

No hay comentarios:

Publicar un comentario