jueves, 13 de diciembre de 2012

REGALA MOMENTS


Ara fa un any buscava un regal especial per la meva estimada amiga Grace. Volia que aquesta vegada fos alguna cosa diferent, res material sino dedicar-nos temps gaudint juntes d'un dia especial.
Vaig trobar uns cursos d'estilisme i assessoria d'imatge impartits a Barcelona per l'estilista i personal shopper Coco de Riquer i vaig pensar que podia ser el regal que estava buscant.
Vam sortir pel matí, vam passar el dia juntes a la nostra city i per la tarda vam anar al curs. Vam aprendre a maquillar-nos, a treure partit a la nostra pell, a fer servir totes les pinturetes del nostre necesser... Vam aprendre truquets d'estilisme per potenciar les nostres formes, per armonitzar les nostres siluetes... i ens vam enamorar per sempre de la Coco de Riquer, docent, estilista, comunicadora, que t'assessora amb aquella dolçor, respectant les teves preferències i ajundan-te a trobar el teu estil mantenint la teva essència.
Tot plegat va ser molt més del que esperàvem i alguna cosa se'ns va moure a dintre: si pensem que a Mataró hauria d'haver una cosa així, si creiem que les dones ens mereixem un espai per compartir, per aprendre, per estar bé mirant una estona només per nosaltres, si estem convençudes que l'estar guapa és important i  ha d'estar a l'alçada de totes les butxaques.. Si estem desitjant fer una cosa entre amigues i per totes les amigues... Per què no intentar oferir un espai nostre tenint en compte tots aquests paràmetres a la nostra ciutat MATARÓ?
Així va començar POSA'T GUAPA MATARÓ i avui, que ja és una realitat, estem emocionades i satisfetes d'haver materialitzat el nostre somni.
Gràcies per acceptar-nos, per compartir aquest desig nostre d'un espai per dones on aprendre, on enriquir-nos on valorar-nos.
Us esperem a Posa't Guapa sempre que volgueu!

Aquests són els tallers pel proper gener... Si desitges regalar-los et farem un fantàstic val regal. No perdis l' oportunitat de fer un regal original aquest Nadal, no perdis l'oportunitat de REGALAR MOMENTS.

"No hi ha millor regal per fer a una amiga que compartir temps amb ella"
                                                                                             NICA de Posa't Guapa Mataró.

1 comentario:

  1. 1xBet korean Sportsbook review, overview of bonuses, promotions
    What is 샌즈카지노 1xbet korean งานออนไลน์ sportsbook, 1xbet betting odds, payout percentages, free bets, and other important information about betting at 1xBet.

    ResponderEliminar