sábado, 29 de diciembre de 2012

MOMENTS ENTRANYABLES: TALLER DE PRINCESES



Aquesta setmana a Posa't Guapa Mataró hem viscut moments realment especials, els més entranyables des del nostre inici: hem tingut el privilegi de viure UN MATÍ DE PRINCESES.
Coincidint amb les vacances escolars hem obert Posa't Guapa per totes les princesetes de Mataró que hi volguessin assistir a un matí per potenciar la creativitat amb un taller de joies i ungles fantasia.
L'experiència no ha pogut ser més enriquidora: la Lucía, l'Emma, l'Ariadna, la Claudia, la Maria, la Sofia, l'Esther i la Nica es van ficar en el seu paper de princeses; van coronar els seus caps, van fer collarets, floretes amb cintes, braçalets amb els seus noms, es van pintar les ungles de colors decorant-les amb flors i diamants, van cantar i ballar i van riure fins no poder més.
La sensació de plenitud, d'estar fent quelcom realment màgic i gratificant no us la puc explicar: com és la infantesa, quina capacitat de somriure, d'impressionar-se, de construir un món màgic i fer d'un espai petit un palau meravellós!
Somiem amb poder repetir tallers d'aquest tipus i amb tenir la confiança de mamis tan generoses que ens cedeixen durant unes hores el seu tresor més preciós.
Gràcies a la Claudia, l'Emma, l'Ariadna, la Sofia, la Maria, la Lucia... Gràcies a les seves mares, pares, tiets i tietes que les van portar fins a nosaltres, estem realment agraïdes per la vostra confiança.

Amb el permís de les mamis us passem unes fotos de les protagonistes.
Fins la propera princesetes!!
 
 
 
 
 
I les germanetes petites també se'n aprofiten a la sortida de les cosetes que les grans treuen del taller. Preciosa la Paula!

No hay comentarios:

Publicar un comentario