miércoles, 7 de mayo de 2014

NOU SERVEI: NUTRICIÓ I SALUT


 
A Posa’t Guapa sempre hem tingut una concepció integral de la bellesa. Sentir-te guap@ és estar bé per dintre i per fora, està còmode en la teva pell, conèixer-te i estimar-te com ets tot millorant el que ets conscient que no t’agrada i té solució.
Seguint aquesta línia inaugurem nou servei: Nutrició i Salut. El nom ja ho diu, és un servei de nutrició i assessorament dietètic  molt centrat en l’orientació a una vida saludable, en la que no falti cap nutrient essencial. Nodrir-nos adequadament ens ajudarà a perdre aquells kilets que ens sobren, però també a sentir-nos més sans, a tenir més energia i a viure més anys!
Tant si el teu objectiu és aprimar-te com si vols consultar-nos sobre com combinar adequadament els aliments, com arribar a un nivell òptim de pH, com alcalinitzar la teva dieta, com alimentar-te durant el teu embaràs, com nodrir adequadament els teus fills o qualsevol altre consulta relacionada amb la nutrició... T’esperem a l’Espai Posa’t per ajudar-te i resoldre tots els teus dubtes.
També et donem l’opció d’alternar el seguiment nutricional amb una o dues sessions d’entrenador personal a la setmana per aconseguir uns resultats espectaculars.
SI FEIA TEMPS QUE HO PENSAVES, NO HO DEIXIS MÉS. ÉS EL TEU MOMENT!!
PREUS:
·         Primera consulta nutricionista: 25€
·         Visites de seguiment: 15€
·         Nutricionista + 1hores d’entrenador personal a la setmana: 45 euros.
·         Nutricionista + 2 hores d’entrenador personal a la setmana : 65 euros.

No hay comentarios:

Publicar un comentario